Ajankohtaista

Jan 16

Kunnan uudet osaajat

Vuoden alussa Suomussalmen kunnan palveluksessa aloitti kolme alansa osaajaa, Kristiina Rautiainen Kianta-Opiston opintosihteerinä, Kirsimarja Mäkeläinen teknisten palveluiden lupasihteerinä ja Paula Oikarinen työllisyyden kuntakokeilun ma. palveluasiantuntijana. 

Kianta-Opiston opintosihteeri, Luk Kristiina Rautiainen on toiminut elokuusta lähtien vuoden loppuun saakka opintosihteerin osa-aikaisena sijaisena, ja nyt hän jatkaa tehtävässä vakituisesti ja kokopäiväisesti. Opintosihteerin tehtävä tuli tutuksi sijaisuusjaksolla jo alkuvuodesta 2021. Kristiinalla on kokemusta myös Kianta-Opiston aineopettajuudesta. 

Tradenomi Kirsimarja Mäkeläinen seuraa eläkkeelle siirtyvää Tilda Laurilaa teknisten palvelujen lupasihteerinä. Ensimmäiset viikot kuluvat yhdessä mm. rakennus- ja ympäristölupien vaatimiin ja lupasihteerille kuuluviin toimenpiteisiin perehtyessä. Kuntaan Kirsimarja on saanut tuntumaa toimiessaan monissa vaaleissa vaalityöntekijänä. Muuta työkokemusta hänelle on kertynyt mm. Kelalta. 

Fysioterapeutti Paula Oikarinen tekee kunnan elinvoimapalvelujen alaisessa työllisyyden kuntakokeilussa työllisyysohjaajan tehtäviä työkenttänään myös yrittäjyyteen suuntautuvien asiakkaiden ohjaaminen ja yhteistyö kunnan elinvoimapalvelujen sekä muiden kuntakokeilun verkostojen kanssa. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi