Ajankohtaista

Jan 13

Teknisissä palveluissa avoimia työpaikkoja

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee vakituisiin työsuhteisiin kokkia, ruokapalvelutyöntekijä-siivoojaa sekä vakituiseen virkaan ympäristötarkastajaa

Kokki (työavain 492541).

Suomussalmen kunnan uusi Ruukinkankaan koulu on valmistunut keväällä 2022 ja keskuskeittiö on aloittanut siellä toimintansa kesäkuussa.

Keskuskeittiö valmistaa n. 1200 ateriaa päivässä, ruokatuotantotapa on cook&serve ja tuotannosta noin puolet jaetaan lähtemään lämpimänä; tarjotinannoksina, lämpövaunuissa ja lämpölaatikoissa sekä yksittäisinä aterioina. Asiakkaina on päiväkodit, koulut, lukio, hoito- ja hoivalaitokset, kotipalveluasiakkaat sekä henkilöstö. Työtä tehdään myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä ja se toimii vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- / cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Jamix ruokatuotanto-sekä Chefstein-omavalvonta ohjelmien käyttökokemus sekä hyvät atk- valmiudet katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Ruokapalvelutyöntekijä-siivooja (työavain 492566)

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään ruokapalvelun ja/ tai puhtaanapidon perustutkintoa ja hygieniapassia.
Edellytämme käytännön kokemusta siivoustyöstä ja/tai palvelu/tuotantokeittiötyöskentelystä.

Työ Ruukinkankaan uudessa koulukeskuksessa edellyttää käytännön kokemusta ammattimaisesta ylläpito- ja perussiivoustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja. Yhdistelmätyö sisältää työskentelyä myös keskuskeittiössä, joten palvelukeittiössä työskentely ja Jamix- ruokatuotanto-ohjelman hallinta luetaan eduksi. Arvostamme IT-taitoja.

Lisäksi toivomme, että hakijalla on halua kehittää omaa työtään. Hakijalta odotamme itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta viikonlopun varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Ympäristötarkastaja (työavain 492668)

Ympäristötarkastajan virka sijoittuu Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen rakennus- ja ympäristövalvonta yksikköön ja virkaan valitun työparina alueella toimii myös toinen ympäristötarkastaja. Yksikön päällikkönä toimii rakennustarkastaja. Toiminta-alueen pinta-ala on hieman yli 9 400 km2 ja asukasmäärä yhteensä n. 14 000. Toimistotyötä tehdään myös sopimuskuntien toimipisteissä ja etätyöntekeminen on mahdollista etätyöohjeen mukaisesti.

Virkatehtäviin kuuluvat kuntien ympäristövalvonnan monipuoliset lakisääteiset tehtävät, keskeisimpinä lupakäsittely, päätöksen valmistelu ja päätöksenteko sekä valvonta. Toimielimien päätöksenteon osalta ympäristötarkastaja toimii tarvittaessa asiantuntijana / esittelijänä kokouksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto. Toivomme hakijalta kokemusta kunnallisesta ympäristönsuojelusta tai muista vastaavista viranomaistehtävistä sekä asianomaisen lainsäädännön tuntemusta.

Kaikki paikat löytyvät kokonaisuudessaan Kuntarekryn sivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi