Ajankohtaista

Dec 27

Hankintainfo Suomussalmella 18.1.2023

Suomussalmen kunta järjestää hankintainfon keskiviikkona 18.1.2023 klo 17 alkaen hotelli Kiannon Kuohuissa.

Tilaisuuden aiheina ovat kunnan tulevat hankinnat, kuten katujen ja yksityisteiden talvikunnossapitoa koskeva alueurakka ja tulevien vuosien koulukuljetukset. Lisäksi illan aikana sivutaan kunnan mahdollisia tulevia rakennus- ja remontointikohteita, kuten jäähallin huoltorakennuksen remontointia ja koulun piha-alueen kunnostuksen toista vaihetta.

Tilaisuudessa esittäytyy myös Hankinnat Kainuussa haltuun -hanke, jossa projektipäällikkö Marisanna Jarva työskentelee edistäen kainuulaisten yritysten ja julkiorganisaatioiden hankintaosaamista. Kainuun hankinta-asiamies Kyösti Kauppinen on myös tulossa tilaisuuteen. Hankintaneuvontapalvelu on Kainuun kuntien ja Kainuun Yrittäjät ry:n yhteisesti tarjoama maksuton palvelu kaikille alueen yrityksille ja yrittäjille, jotka tarvitsevat apua tarjouksen tekemiseen liittyen.

Kunta tarjoaa tilaisuuden aluksi kahvit ja pientä purtavaa. Lisätietoa HAKA-hankkeesta, hankinnoista ja yhteystietoja löydät esimerkiksi https://businesskainuu.fi/hankinnat/.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi