Ajankohtaista

Dec 22

Kirjastotoimenjohtajaksi Aino Satama

Suomussalmen sivistyslautakunta on valinnut Aino Sataman kirjastotoimenjohtajaksi. Haminalaisella Satamalla on pitkä kokemus kirjastoalan tehtävistä, Haminassa hän on työskennellyt kirjastopalveluiden esimiehenä, kulttuurituottajana ja informaatikkona. Näillä näkymin hän aloittaa virassaan huhtikuun alussa. 

Suomussalmen sivistyslautakunta piti vuoden viimeisimmän kokouksensa 21.12.2022. Kirjastotoimenjohtajan valinnan ohella asialistalla olivat mm. vuoden liikuntateko -palkinto, jonka saaja paljastetaan Kainuun liikuntagaalassa 20.1.2023. Lautakunta päätti myös ensi kevätkauden aikataulustaan. 

Kokouksen asialista ja tarkastamisen jälkeen pöytäkirja löytyy Dynasty-tietopalvelusta, linkki tässä.  

Tai polkua suomussalmi.fi > Kunta > Päätöksenteko > Esityslistat ja pöytäkirjat > Esityslistat ja pöytäkirjat 1.2.2022 alkaen.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi