Ajankohtaista

hiihtäjät sonnikalliolla
Dec 20

Talven latukartta julkaistu myös paperiversiona! 

Päivitetty latukartta talvikaudelle 2022–2023 on julkaistu paperiversiona. Kartasta löytyvät kuntakeskuksen ja uutuutena kylien ladut. Kartan toisella puolella ovat Hossan ladut ja monitoimireitit. Kylien latujen kunnossapito on osittain vasta käynnistymässä, joten latujen ajantasainen tilanne tulee tarkistaa latujen ylläpitäjiltä, joiden yhteystiedot löytyvät latukartasta. Kunnan ylläpitämien latujen ajantasainen tilanne löytyy osoitteesta https://suomussalmi.fluentprogress.fi/outdoors/. Innokkaille hiihtäjille löytyy nyt monenlaisia latuja testattavaksi ympäri lumista kuntaa.

Hyvistä hiihtomahdollisuuksista kannattaa vinkata myös talven aikana loman viettoon saapuville sukulaisille ja tuttaville.  

Latukarttoja on maksutta jaossa seuraavissa paikoissa:

  • Matkailutoimisto (Jalonkaarre 5)
  • Kirjasto (Kiannonkatu 31)
  • Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut (Jalonkatu 1 A)
  • Hotelli Kiannon Kuohut (Jalonkatu 1 B)
  • Sporttipaja (Kiannonkatu 1)  

Paperikartan pdf-versio löytyy tästä linkistä. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi