Ajankohtaista

Dec 12

Tekninen lautakunta kokoontui 8.12.2022

Tekninen lautakunta käsitteli kokouksessaan 8.12.2022 mm. Kiannan Kyläseura ry:n tekemää kuntalaisaloitetta Kiannanniemen kalasataman laiturin uusimisesta. Kyseinen laituri on jo todella huonossa kunnossa. Tekninen lautakunta on esittänyt vuoden 2023 talousarvioon, että Kiannanniemen sataman laituri uusitaan. Valtuusto käsittelee tulevan vuoden talousarvion 12.12.2022. 

Sen sijaan Siikarannan venesataman laajentamis- ja korjaustoimenpiteitä ei sisällytetä vuoden 2023 talousarvioon. Tekninen lautakunta toteaa vastauksessaan kuntalaisaloitteeseen, että taajama-alueella Ämmänsaaressa Kiantajärven rannassa on kaikkiaan kolme veneenlaskupaikkaa, joista Jätkänpuiston satama on parhaiten varusteltu. Kokonaisuutena tarkastellessa veneenlaskumahdollisuuksia taajaman läheisyydessä on riittävästi. Lisäksi ensi vuoden osalta talousarvioon on esitetty jo kaksi vesirakennuskohdetta, joten määrärahat eivät riitä kaikkien kohteiden toteuttamiseen. 

Tekninen lautakunta vastasi myös kuntalaisaloitteeseen kuntoratojen kunnossapidosta. Kokouksessa käsiteltiin myös Kurimon teollisuusalueen asemakaavan muutos ja Salmenniemen ranta-asemakaavan osittainen muutos ja laajennus, joitakin uhkasakkoasioita sekä rakennusmiehen ja lupasihteerin valinnat. 

Kokouksen asialista ja pöytäkirja sen tarkastamisen jälkeen löytyvät täältä. Linkki ohjaa Dynasty-tietopalveluun.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi