Ajankohtaista

Pitämän päiväkodin remontti on valmistumassa. Eteistila on vaalea ja siisti.
Nov 25

Pitämän päiväkodin remontti valmistumassa ajallaan 

Pitämän päiväkodin kesäkuussa alkanut remontti on loppusuoralla. Loppusiivoukset, ilmastoinnin säätötyöt ja lukitustyöt ovat käynnissä. Ensi viikolla tehdään uusien ilmanvaihtokoneiden toimintakokeet, talotekniikkavalvojien ennakkotarkastuskierrokset ja mahdollisten em. tarkastusten puutteiden korjaukset. Vastaanottotarkastus pidetään sovitun aikataulun mukaisesti 9.12.2022, jonka jälkeen käyttäjät pääsevät aloittamaan muuttopuuhat. 

“Jo tarjouspyyntövaiheessa otettiin huomioon mahdollisen komponenttipulan aiheuttamat haasteet tiettyjen osien saatavuuteen. Nyt kuitenkin on saatu kaikki paikoilleen”, rakennuttajainsinööri Janne Laajoki kertoo. 

Päiväkotia ovat olleet remontoimassa mm. Rakennusliike Eero Tapio Oy, LVI-Aitta Oy, Manner-Suomen Sähkö Oy, automaatiotekniikassa Tujuco Oy ja lukituksen osalta BLC Turva Oy. 

Klikkaa kuvia suuremmiksi: 

 

Kuvat Janne Laajoki 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi