Ajankohtaista

Nov 14

Suomussalmi mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Suomussalmen kunta on tänä vuonna mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa. Suomussalmelaiset voivat tuoda kirjastolle joulukortteja edelleen kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille toimitettavaksi.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää jo kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen viimeistään 5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan kirjaston keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Keräyspiste Suomussalmen kirjasto

Kiannonakatu 31
– ma–to ovet avoinna klo 10–19, omatoimiaika, jolloin kirjastokortilla ja tunnusluvulla sisään klo 7–10 ja 19–21
– pe ovet avoinna klo 10–16, omatoimiaika klo 7–10 ja 10–21
– la– su omatoimiaika klo 7–21

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi