Ajankohtaista

Kuntoportaat
Nov 01

Keskustan ja Ruukinkankaan kuntoportaat ovat valmistuneet 

Kuntoportaille ei ole talvikunnossapitoa, mutta myöhäissyksylläkin niillä voi kuntoilla monin tavoin ennen portaiden jäätymistä tai peittymistä lumeen. Suomussalmen uusimmat kuntoportaat löytyvät Ruukinkankaalta ja keskustasta. 

Aiemmin syksyllä valmistuivat liikuntahallin takaa lähtevän ulkoilureitin varrelle rakennetut Ruukinkankaan portaat, ja keskustassa Syväyksenkadun kuntoportaat Syväyksenkatu 5:n ja 7:n välistä Jalonuoman ulkoilureitille laskeutuvat portaat hieman myöhemmin. 

Kunta on saanut Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta kuntoportaiden rakentamiseen ja Siikarannan pitkospuiden kunnostamiseen valtionavustusta 16 000 euroa. 

Sekä Siikarannan pitkospuut että kuntoportaat nousivat selkeiksi toiveiksi Suomussalmen liikuntaolosuhdeselvitykseen liittyvässä kuntalais- ja sidosryhmäkyselyssä syksyllä 2021. 

Suomussalmen vanhimmat kuntoportaat löytyvät Akonvaarasta, vaaran kiertävän ulkoilureitin varrelta.

Kuntoportaat ja muut Suomussalmen liikuntapaikat löytyvät lipas-järjestelmästä. Hakusanaksi Suomussalmi, kuntoportaat löytyvät hakusanoilla Suomussalmi kuntoportaat, tai karttaa zoomaamalla.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi