Ajankohtaista

Oct 20

Kianta-Opistolle haetaan opintosihteeriä

Vapaan sivistystyön oppilaitokseen, Suomussalmen kunnan kansalaisopistoon eli Kianta-Opistoon, haetaan vakituiseen työsuhteeseen opintosihteeriä. Opintosihteerin tehtävänä on asiakaspalvelu, opiskelijoiden ja tuntiopettajien ohjaus ja neuvonta. Tehtävään sisältyy koulutuksista tiedottaminen ja markkinointi sekä yleiset toimistotyöt. Opintosihteerin tehtäviin kuuluvat lisäksi sivistyspalvelujen hankehallinnon talouden kokonaiskoordinointi.

Opintosihteeri vastaa kansalaisopiston opiskelija- ja opettajarekisterin ylläpidosta  ja opiskelijahallinnosta kuten laskutuksesta, todistuksista ja viestinnästä. Työ vaatii joustavuutta, tarkkuutta ja ajoittaista paineensietokykyä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva toisen asteen tutkinto ja riittävä työkokemus.

Lue lisää Kuntarekryssä julkaistussa ilmoituksesta ja hae viimeistään 12.11.2022.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi