Ajankohtaista

Oct 14

Haussa kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa

Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuutta 1.12.2022 alkaen. Sijaisuudet Taivalkehdon/Pitämän päiväkodissa kestävät ensi vuoden loppuun saakka ja ne sijoittuvat alle kolmivuotiaiden ryhmiin.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävässä painotamme innostunutta ja positiivista työotetta: haluamme tarjota lapselle turvallisen, oppimiseen innostavan, positiivisen toimintakulttuurin sekä oppimisympäristön. Varhaiskasvatuksen opettajalta edellytämme hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja. Lisäksi odotamme positiivista asennetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyvää organisointikykyä, hyviä ja joustavia työyhteisötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Hakuaika päättyy 4.11.2022 klo 15.00. Työpaikkaa haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa. Linkki ilmoitukseen.

Pätevien hakijoiden puuttuessa otetaan huomioon myös epäpätevät.

Huom. varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuuden hakuaikaa on jatkettu 4.11.2022 saakka! Ilmoitus Kuntarekryssä löytyy täältä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi