Ajankohtaista

urheilukenttä
Oct 13

Vuoden 2022 urheilustipendit haettavina

Suomussalmen sivistyslautakunta palkitsee vuosittain yleisen sarjan ja nuorten sarjojen sekä erityisryhmiin kuuluvat urheilijat, jotka ovat olleet mitalisijoilla SM-kilpailuissa. Nuorten sarjassa voidaan harkinnan mukaan huomioida myös muu merkittävä urheilusuoritus, kuten Suomen ennätys. Olympia-, EM-, PM- tai MM-kilpailuissa menestyneet huomioidaan tapauskohtaisesti.

Palkittavien urheilijoiden tulee edustaa suomussalmelaista urheiluseuraa tai olla kirjoilla Suomussalmella.

Stipendit ovat haettavina vuosittain loka–marraskuussa. Vuoden 2022 stipendien hakuaika päättyy 11.11.2022.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Suomussalmen sivistyslautakunnalle ja ne toimitetaan Suomussalmen kunnan liikuntapalveluille sähköpostitse osoitteeseen liikunta(a)suomussalmi.fi tai postitse os. PL 40, 89601 Suomussalmi tai tuomalla Kiannon Kuohut kylpylälle osoitteeseen Jalonkatu 1 A.

Lisätietoja: liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi, p. 044 585 9700 tai liikunta(a)suomussalmi.fi

Urheilustipendien jakoperusteet löydät täältä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi