Ajankohtaista

Sep 27

Osallistu kyselyyn kulttuuripääkaupunkihankkeesta

Osallistu kyselyyn: Mitä ajattelet alueen valmistautumisesta Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoteen 2026 ja Oulusta kulttuurikaupunkina?

Oulu on yhdessä 32 muun kunnan kanssa Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026. Suomussalmi on yksi yhteistyökunnista. Kulttuuripääkaupungin asema on merkittävä koko Suomelle ja suomalaiselle kulttuurille, kun Euroopan katse kääntyy pohjoiseen. Oulu2026 tarjoaa monipuolista, innostavaa ja ainutkertaista sisältöä jo ennen vuotta 2026, jolloin kattava juhlavuosi huipentuu. Kulttuuripääkaupunkivuoteen kuuluu arviointi- ja tutkimustyö, jonka osana toivomme vastauksia alueemme asukkailta. Anna siis hetki aikaasi, kiitos. ⁠

Vastattuasi voit jättää yhteystietosi mukaan arvontaan, jossa arvotaan tapahtumalahjakortteja (arvo 50 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

´Vastausaikaa on 16.10.2022 saakka.

Lue lisää kyselystä ja osallistu Oulu2026-verkkosivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi