Ajankohtaista

Sep 12

Kiinteistöveroselvitys

Suomussalmen kunnassa on aloitettu keväällä kiinteistöveroselvitystyö rekisterikyläjärjestyksessä. Rakennusvalvonta pyytää osalta kiinteistönomistajia selvitystä kiinteistöjen rakennuksista. Tietojen tarkastamis- ja selvityspyyntö lähetetään siinä tapauksessa, että kunnan kiinteistörekisterin ja verottajan rekisterin välillä on eroavaisuuksia, tai on havaittu puutteita jommassakummassa rekisterissä. 

Kunnassa on käyty läpi yli viiden tuhannen kiinteistön rekisteritiedot. Tarkennusta vaativia kiinteistöjä on löytynyt noin 1 500. Omistajille lähtevissä kirjeissä kerrotaan rekistereissä olevat tiedot ja karttaliitteeseen on merkitty selvitystä vaativat kohteet.  

Rakennusvalvonnasta lähestytään kirjeitse kiinteistön omistajia. Rakennusvalvontaan voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä. Tarvittaessa tehdään maastokäyntejä.  

 

Suomussalmen kunnan rakennusvalvonnassa projektin parissa työskentelevät: 

Asiantuntija Tuomo Turpeinen, p. 040 688 44, tuomo.turpeinen@suomussalmi.fi
Rakennustarkastaja Asko Kinnunen p. 044 777 3121, asko.kinnunen@suomussalmi.fi
Lupasihteeri Tilda Laurila, p. 044 777 3371, tilda.laurila@suomussalmi.fi 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi