Ajankohtaista

Aug 03

Ruokapalveluissa avoimia työpaikkoja

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee vakituisiin työsuhteisiin ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijää sekä kokki / ruokapalvelutyöntekijää.

Ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijä (työavain 457130)
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään ruokapalvelun tai puhtaanapidon perustutkintoa ja hygieniapassia. Työ Ruukinkankaan uudessa koulukeskuksessa edellyttää käytännön kokemusta ammattimaisesta ylläpito- ja perussiivoustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja. Yhdistelmätyö sisältää työskentelyä myös keskuskeittiössä, joten palvelukeittiössä työskentely ja Jamix- ruokatuotanto-ohjelman hallinta luetaan eduksi. Arvostamme IT-taitoja.

Lisäksi toivomme, että hakijalla on halua kehittää omaa työtään. Hakijalta odotamme itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta viikonlopun varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Kokki / ruokapalvelutyöntekijä (työavain 457124)
Työhön sisältyy perus- ja erikoisruokavalioiden sekä rakennemuunnettujen ruokien valmistusta, ruoan jakelua, pakkaamista, linjastotarjoilua sekä astiahuoltoa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- / cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Jamix –ruokatuotanto-ohjelman sekä omavalvonta -ohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Arvostamme IT-taitoja.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää omaa työtään. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Paikat löytyvät kokonaisuudessaan Kuntarekryn sivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi