Ajankohtaista

Jul 14

Lastenteatteria Jätkänpuistossa 

Teatteri Tie kiertää Suomea kesällä 2022 juhannuksesta alkaen, ja Suomussalmelle se saapuu torstaina 21.7. esityksellään “Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin”. Näytelmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille. Maksuton esitys alkaa klo 13 Jätkänpuistossa.  

 ”Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin” on Otto Tähkäpään lastenkirjasta dramatisoitu lasten- ja aikuistennäytelmä, jossa nähdään kolme huimaa seikkailua kolmeen tulevaisuuteen.  

Aikakoneen siivin Teli ja hänen mukanaan yleisö siirtyvät hurjille aikamatkoille maapallollamme seuraamaan tieteiselokuvaa muistuttavan Megapoliksen robotisoitunutta elämää, roskien päällä kelluvan Polymerian hypertodellisuutta sekä Suuren Murroksen jälkeistä jännittävän seesteistä maailmaa. 

“Aikamatkojen väleissä jutustelemme yleisön kanssa eri tulevaisuuksien herättämistä ajatuksista ja tarjoamme sille mahdollisuuden vaikkapa matkia näytelmän hahmoja sekä tehdä kanssamme muitakin pieniä teatterillisia kokeiluja nähtyjen tulevaisuuksien innoittamina”, roolit tekevä Inka Reyes kertoo.  

Esitys väliaikoineen kestää vähän yli tunnin. Ikäsuositus: Yli seitsemänvuotiaille 

Teatterin vierailu toteutetaan yhteistyössä Suomussalmen kunnan kulttuuripalveluiden kanssa.  

Taustaa esitykselle: 

  • Alkuperäisteos: Otto Tähkäpää, Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin (Tammi 2021) 
  • Yhden hengen maasto- ja maisemanäytelmäksi kirjoittanut ja ohjannut: Hannu Raatikainen 
  • Rooleissa: Inka Reyes.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi