Ajankohtaista

Jul 07

Kesänäyttely avattiin Galleria Kiepissä

Ruukinkankaan yhtenäiskoulun taidehankkeen taiteilijoiden yhteisnäyttely “Korvesta kaupunkiin” 6.7. – 31.8. Galleria Kiepissä. Porfoliohaun perusteella valitut taiteilijat tekevät koulun tiloihin uusia teoksia. Aikaisempaan tuotantoon voi tutustua tässä näyttelyssä.

Riikka Keränen

Riikka Keränen (s.1984) on ristijärveläinen kuvataiteilija ja sekatyöläinen. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta vuonna 2010. Keräsen työskentely on paljolti leikkiä ja käsillään ajattelua, vuoropuhelua maailman materiaalikirjon kanssa. Keränen on viime vuosina toteuttanut useita julkisia teoksia, joista yksi on ympäri Suomussalmen kirjastoa levittyvä Muuttajat (2014).

Ilja Karsikas

Ilja Karsikas (s.1978) helsinkiläinen kuvittaja ja musiikintekijä. Hän on tehnyt kuvituksia ja graafista suunnittelua muun muassa lehtiin, yhdistyksille, valtionhallinnolle ja yrityksille, levynkansiin ja kirjoihin. Ilja on ollut mukana useissa kuvitusnäyttelyissä sekä Suomessa että ulkomailla. Hänet tunnetaan herkkiä aiheita käsittelevistä ja keskustelua herättäneistä lastenkuvakirjoistaan sekä niihin liittyvistä lauluistaan.

Willem Heeffer

Willem Heeffer (s.1980) on Helsingissä asuva hollantilaistaustainen muotoilija. Hän toimii monialaisesti sisustus-, tuote-, arkitehtuuri- ja näyttelysuunnittelun parissa. Valmistuttuaan Eindhovenin muotoiluakatemiasta vuonna 2005 hän työskenteli Dublinissa useissa tuote- ja sisustussuunnittelutoimistoissa. Willem perusti oman studion Helsinkiin vuonna 2011.

Taiteilijat kävivät näyttelyn avajaispäivänä tutustumassa kohteeseen. Kuvia käynnistä löydät Ruukinkankaan uuden koulun sivujen kuvagalleriasta (linkki).

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi