Ajankohtaista

Jarmo Korhonen
Jun 23

Pakolaisohjaaja Jarmo Korhonen palasi Suomussalmelle 

Suomussalmen kunnan uusi pakolaisohjaaja, sosionomi Jarmo Korhonen, on ehtinyt jo muutaman päivän ajan paneutua uuteen toimenkuvaansa. Tiivistä työrupeamaa tarkoittavan seuraavan kiintiöpakolaisten ryhmän paikkakunnalle saapumiseen on onneksi vielä aikaa. 

Jarmo Korhonen on innostunut, koska työ on juuri sitä mitä hän haluaa ja osaa tehdä, eli erilaisten ihmisten kanssa tehtävää työtä. Mielissään hän on myös siitä, että työpaikka on Suomussalmella. 

Suomussalmelta kotoisin oleva puoliso on edelleen töissä Joensuussa, mutta hänelläkin on toiveissa päästä pysyvästi palaamaan. Aikanaan pariskunta ehtii asua Suomussalmella kolme vuotta, ennen kuin kierros eri paikkakunnilla alkoi. Nyt on kierros umpeutumassa. 

“Henkisesti olemme valmistautuneet tänne muuttoon jo useamman vuoden ajan”, Jarmo kertoo. 

Paikkakunnalle Korhosia vetää myös tytär perheineen, lapsenlapsi etunenässä. Myös puolison appivanhemmat asustavat lähistöllä. 

Aktiivinen liikkuja aikoo talven tullen hyödyntää Suomussalmen hyviä hiihtomahdollisuuksia, ja näin kesällä hänet voi nähdä polkupyörän selässä. Polvi ei anna myöten juoksuun tai jalkapallon peluuseen. 1990-luvun alussa SuPSissa pitkän jalkapallovalmennusuransa aloittanut Korhonen ei näillä näkymin, tai ainakaan ihan heti, aio palata valmentajaksi, koska uusi työ menee kaiken edelle. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi