Ajankohtaista

May 20

Kirjastotoimenjohtajan avoin virka

Suomussalmen kunnassa on haettavana kirjastotoimenjohtajan vakinainen virka 1.8.2022 alkaen. Hakuaika päättyy 5.6.2022 klo 15.00.

Kirjastotoimenjohtaja vastaa Suomussalmen kunnan kirjastopalveluista, johon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Kirjastoautopalveluiden osalta tehdään yhteistyötä Hyrynsalmen kunnan kanssa. Suomussalmen kirjastossa on vuosilainoja yhteensä noin 112 000.

Kirjastopalveluiden johtaminen ja kehittäminen vaatii kykyä strategiseen suunnitteluun, henkilöstöjohtamiseen, taloussuunnitteluun ja arviointiin sekä sitoutumista kunnan tavoitteisiin. Edellytämme tehtävään valittavalta kirjastoalan työkokemusta ja kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi luemme myös mahdollisen työkokemuksen tai koulutuksen kulttuurialalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, verkostoyhteistyön taitoja, kehitysmyönteistä työotetta ja kykyä hahmottaa tulevaisuuden tarpeita sekä haasteita ao. palvelusektorilla.

Arvostamme asiakaspalvelumyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sosiaalisen median taitoja. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Lisätietoa ja hakeminen Kuntarekryssä. LInkki ilmoitukseen tässä.

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi