Ajankohtaista

May 19

Ma. perusopetuksen tuntiopettajan paikka auki 

Haemme perusopetuksen päätoimista tuntiopettajaa 8.8.2022 alkaen ja 31.7.2023 saakka Ruukinkankaan uudelle yhtenäiskoululle perusopetuksen resurssiopettajaksi. Tehtävä on hankerahoitusperusteinen. Opetusta on suunniteltu kertyvän yhteensä vähintään 23 tuntia viikossa. Todellinen tuntimäärä vahvistuu lukuvuoden suunnittelun edetessä. 

Edellytämme hakijoilta luokanopettajan tai erityisopettajan kelpoisuutta. Toivomme hakijoilta vahvaa pedagogista osaamista ja ryhmänhallintataitoja, näkemystä joustavien tukijärjestelyjen toteutuksesta sekä kolmiportaisen tukijärjestelmän hyvää hallintaa. Positiivinen asenne uuden koulun toiminnan pedagogiseen kehittämiseen sekä hyvät vuorovaikutustaidot auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. 

Hakuaika päättyy 30.5.2022 klo 15.00. 

Lue lisää ja hae Kuntarekryn kautta. Linkki ilmoitukseen tässä.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi