Ajankohtaista

May 17

Unelmieni Suomussalmi – lasten taidenäyttely

Suomussalmelaisten lasten piirtämiä tai maalaamia näkemyksiä heidän toivomastaan tulevaisuuden Suomussalmesta on esillä kunnantalon A-rapun ikkunoissa 17.–29.5.2022. Näyttelyn voi siten katsoa myös silloin, kun kunnantalo on kiinni.  

Suomussalmen kuntastrategian päivitystyöhön liittyen järjestettiin alkuvuodesta lapsille piirustuskilpailu. Hienoja teoksia saatiin Karhulanvaaran päiväkotilapsilta ja Karhulanvaaran koulun 1.-, 2.- ja 4.-luokkalaisilta sekä Ruukinkankaan 1.- ja 4.-luokkalaisilta oppilailta. 

Koska kaikki työt olivat niin hienoja, päätettiin olla valitsematta parhaita, ja palkinnot arvottiin kaikkien piirustuksen tehneiden kesken. 

Piirroksia hyödynnettiin valtuuston strategiaseminaarissa huhtikuussa, ja nyt ne tulevat kaikkien katsottaviksi. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi