Ajankohtaista

May 12

Kuntalaiskysely mopoilusta

Kuntalaiskysely – Fiksun mopoilun ohjelma

Kunnassamme on käynnistynyt Fiksun mopoilun ohjelma -hanke, jonka tarkoituksena on laatia askelmerkit turvallisemmalle ja vähemmän häiriötä aiheuttavalle mopoilulle. Mopoilu on valtakunnallisesti puhuttava aihe, ja kunnassamme se on noussut esille liikenneturvallisuusongelmien ja meluhäiriöiden vuoksi.

Osana hanketta toteutetaan kysely kuntalaisille, joka on auki 12.6.2022 saakka. Kyselyssä voi kertoa mielipiteensä mm. siitä, aiheuttaako mopoilu häiriötä kunnassa, ja jos niin millaista. Lisäksi kuntalaiset pääsevät kertomaan näkemyksiään, miten mopoilusta saataisiin fiksumpaa ja mikä olisi paras paikka kunnassa nuorille kokoontua mopoilemaan. Vastaukset huomioidaan, kun kuntaan laaditaan tämän vuoden aikana toimenpide-esityksiä, joilla mopoilua saadaan entistäkin turvallisemmaksi ja fiksummaksi.

Kyselylinkki alla:

https://link.webropol.com/s/mopokysely2022

 

Artikkelikuva: Liikenneturva / Nina Mönkkönen

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi