Ajankohtaista

May 11

Kysely koronavirusepidemian vaikutuksista Kainuussa

Mukana elämässä – Itsemurhien ehkäisy Kainuussa -hankkeen kysely koronaviruksen vaikutuksista on avoinna 22.5.2022 saakka. Linkki kyselyyn tässä (jos linkki ei toimi, kopioi tämä ja liitä osoitekenttään:  https://response.questback.com/kainuu/dkhgcdv8uc). Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin 10–15 minuuttia. Kyselyyn vastataan nimettömästi.  

Paperilomakkeita löytyy kirjastolta.  

Kyselyn avulla selvitetään koronavirusepidemian vaikutuksia eri-ikäiseen väestöön ja palveluihin.  Esimerkiksi, ovatko kainuulaisten asukkaiden tarvitsema psykososiaalinen tuki, auttaminen, tarpeenmukaiset palvelut sekä niiden jatkuvuus toteutuneet koronavirusepidemian aikana.  

Kainuun kunnille, järjestötoimijoille ja Kainuun sotelle raportoidaan kyselyn tuloksista kuntalaisten kokemuksia nykyisen psykososiaalisen tuen toimivuudesta ja toiminnan kehittämisehdotuksia.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi