Ajankohtaista

May 09

Siivouspalvelutyöntekijän paikka avoinna

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee

 SIIVOUSPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Kylpylä Kiannon Kuohuihin.

Kylpylässä työskentelee kolme siivouspalvelutyöntekijää. Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustyöt, tekstiilihuolto sekä tilojen siisteydestä, järjestyksestä sekä viihtyisyydestä vastaaminen yhdessä tiimin jäsenenä.

Tehtävään valittavalta henkilöiltä edellytetään puhtaanapitopuolen perustutkintoa (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai vastaavaa koulutusta sekä riittävää ja monipuolista käytännön kokemusta siivoustyöstä. Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksen suorittaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan joustavuutta, omatoimisuutta ja vastuuntuntoa sekä tietoa miten toimia korkean hygienian kohteessa.

Tehtävää täytettäessä voimme huomioida myös ne hakijat, joilla alan opinnot ovat loppusuoralla. Ammattitutkinto tulee olla suoritettuna ennen tehtävässä aloittamista.

Työ sisältää viikonlopputyötä ja tarvittaessa iltatyötä.

Työpaikkailmoitus löytyy kokonaisuudessaan Kuntarekryn sivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi