Ajankohtaista

May 02

Pertti Torvinen teki Suomussalmen vuoden 2021 liikuntateon 

Suomussalmen kunnan liikuntateko 2021 -palkinto on myönnetty Pertti Torviselle (kuvassa keskellä). Palkinto julkistettiin Kajaanissa 29.4.2022 pidetyssä Kainuun urheilugaalassa. 

Pertti Torvinen on osallistunut talkoolaisena Suomussalmella järjestetyille Kainuun Rastiviikoille, viimeksi vuonna 2021 Suomussalmen Haverisessa olleelle Rastiviikolle. 

“Hänen pyyteetön, esimerkillinen ja lähes väsymätön panoksensa tapahtuman onnistumiseksi oli huomattava. Pertin monipuolinen ja ammattitaitoinen apu oli tarpeen kilpailukeskuksen rakentamisessa, huollossa, erilaisissa vaativissa kuljetustehtävissä sekä lukemattomissa muissa tapahtuman järjestelyissä. Vielä yli kaksi viikkoa kestäneen tapahtumarupeaman jälkeenkin hän oli valmis auttamaan työkoneineen ja -välineineen Rastiviikon purkutöissä. Rauhallisella toiminnallaan Pertti toi positiivista virettä talkoolaisten keskuuteen ja hänen seurassaan sai nauttia rennosta ja tekemisen täyteisestä ilmapiiristä”, Suomussalmen liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi perusteli urheilugaalassa.  

Suomussalmelainen Arvi Noponen palkittiin Kainuun vuoden seuratoimijana ja SUPS:n jalkapallojaosto liikunnan yhdenvertaisuuspalkinnolla. Vuoden läpimurto -palkinnon sai Veera Laaksoviita.

Lue lisää Kainuun urheilugaalasta: https://kainuunurheilugaala.fi/     

Pertti Torvinen on artikkelikuvassa keskellä, vierellään Jussi Kauppinen (vasemmalla) ja Rauno Pyykkönen, kuvattuna 2021 Rastiviikon aikaan. Kuvaaja Mikko Turunen.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi