Ajankohtaista

Apr 04

Maahanmuutto-ohjaajan paikka auki

Suomussalmen kunta etsii maahanmuutto-ohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Maahanmuutto-ohjaajan tehtävänä on maahanmuuttaja- ja kotouttamistyön koordinointi, ohjaus ja palvelujen kehittäminen. Tehtävä sisältää pakolaisten vastaanoton järjestelyä, alkuvaiheen ohjausta ja neuvontaa, erilaisia kotoutumista edistäviä tehtäviä sekä yhteistyön kehittämistä eri viranomaisten ja yhdistysten sekä kuntalaisten kanssa. Maahanmuuttajatyö perustuu Kainuun kuntien yhteiseen kotouttamisohjelmaan. Maahanmuutto-ohjaajan vastuulla on luoda ja jalkauttaa uusia toimintamalleja maahanmuuttotyön sekä pakolaisohjauksen kehittämiseksi. Kunta vastaanottaa vuosittain 25 kiintiöpakolaista.

Hakuaika päättyy 15.4.2022 klo 15. Lisätiedot ja haku Kuntarekryssä, työavain 429230. Linkki ilmoitukseen tässä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi