Ajankohtaista

Mar 22

Raatteen marssi tulee jälleen 

Järjestyksessään jo 24. Raatteen marssi järjestetään Suomussalmella lauantaina 28.5.2022. 

Marssi on tarkoitettu koko perheen tapahtumaksi. Marssin pituus on 18 km vähäliikenteistä soratietä ja reitin varrella on huoltopisteitä. Marssin voi suorittaa juosten, hölkäten, kävellen tai pyöräillen. 

Marssin järjestämisellä halutaan kunnioittaa veteraanien työtä ja uhrauksia maamme itsenäisyyden säilyttämiseksi. Näin halutaan myös vaalia ja säilyttää veteraanien perintöä. Marssin tarkoituksena ei ole ihannoida sotaa, vaan kertoa sen mielettömyydestä. 

Ilmoittautuminen alkaa klo 8 Raatteen Portilla. Edestakaisin matkan pyöräilevät lähtevät liikkeelle klo 9.30, ja linja-autokuljetukset Raatteen Portilta Raatteeseen klo 10. Marssi päättyy noin klo 16.  

Marssijoiden perässä kulkee huoltoauto, jonka kyytiin pääsee tarvittaessa.  

Ennakkoilmoittautumista suositellaan linja-autokuljetuksen järjestämisen vuoksi. 25.5.2022 mennessä maksettu osallistumismaksu on aikuisilta 28 euroa ja alle 15-vuotiailta 14 euroa. Alle 10-vuotiaat maksutta.  

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Suomussalmen Rastin triathlonjaosto ja Suomussalmen kunta. 

Tarkemmat tiedot ja linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä: https://www.suomussalmi.fi/fi/raatteen-marssi/ 

Tietoja marssista antavat:  

Ismo Juntunen, puh. 044 080 9010 tai juntunenismo@gmail.com 
Hannastiina Piikivi, puh. 044 585 9700 tai hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi