Ajankohtaista

Mar 15

Laulumatka: Jokiristeily Keski-Eurooppaan

Laulujen matkassa jokiristeilylle Keski-Eurooppaan lähdetään sunnuntaina 20.3.2022 klo 14 Teatteri Retikassa.

Euroopassa on paljon kulttuureita ja kieliä, joista olemme saaneet paljon vaikutteita omaan suomalaisuuteemme. Niitä tunnetaan meillä vaihtelevasti, mitä enemmän mitä vähemmän. LauluMatka on syntynyt ajatuksesta esitellä musiikin avulla monimuotoista eurooppalaista kulttuuria.

Kuulemme konserteissa tuttuja ja tuntemattomia lauluja, klassikkoja ja nykyiskelmiä niiden alkukielellä. Laulut tekstitetään esityksen aikana, joten kaikki voivat seurata alkuperäistä sanomaa suomen kielellä. Lisäksi monien laulujen syntyyn liittyy mielenkiintoisia tarinoita.

Konsertin kesto on 2 tuntia väliaikoineen. Liput 10 euroa.

Katso lisää www.laulumatka.fi

Tietoja esityksestä:

Musiikin johto, säestys ja taustalaulu: Renne Karppinen
Laulu: Kari Jokelainen
Tekstitys: Mercè Senabre
Lavastus ja puvustus: Lilja Kela
Taustalaulu ja tuotanto: Helmi Kemppainen

 

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi