Ajankohtaista

Feb 22

Vain Kalibron asentajat vaihtavat mittareita

Suomussalmen kunnan vesihuoltolaitos tiedottaa!

Etäluettavia vesimittareita vaihdetaan tällä hetkellä Pitämän, Kirkonkylän ja Laherman alueilla. Samoilla alueilla on liikkunut myös muita mittarinvaihto -yrityksiä, jotka kuitenkaan eivät liity tähän hankkeeseen millään tavoin.

Ainoastaan Kalibro tekee mittarinvaihdot ja ovien avaustilaukset. Kalibron henkilökunta liikkuu valkoisilla Kalibro -logoilla varustetuilla huoltoautoilla (kuvassa), ja asentajilla on Kalibron työvaatteet sekä kuvallinen henkilökortti.

Lisätietoja:

Suomussalmen kunta: vesihuoltopäällikkö Jukka Malinen p. 044 5673458 (arkisin kello 8–16)
VMH Kalibro Oy: vaihtotyön työnjohtaja Kari Soini p. 040 725 2650 (arkisin kello 8–16)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi