Ajankohtaista

Feb 14

Nikkarinkujan ja Meriläisentien katusuunnitelmat

Nikkarinkujaa ja Meriläisentietä koskevat katusuunnitelmat ovat nähtävillä 16.2. – 2.3.2022 välisenä aikana Suomussalmen kunnan verkkosivuilla. Tässä linkki sivuille (www.suomussalmi.fi > Asuminen ja Ympäristö >Kadut, yleiset alueet ja yksityistiet > Kadut). Suunnitelmien mukaiset katujen peruskorjaukset tehdään tulevan kesän ja syksyn aikana.

Mahdolliset katusuunnitelmia koskevat mielipiteet tulee toimittaa tekniselle lautakunnalle osoitettuna 2.3.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tekniset(a)suomussalmi.fi tai postilla osoitteeseen:

Suomussalmen kunta
tekninen lautakunta
PL 40
89601 SUOMUSSALMI

 

TEKNINEN LAUTAKUNTA

Lisätietoja antavat:
Esa Moilanen
maanrakennusmestari
p. 044 025 2903
esa.moilanen(a)suomussalmi.fi

Jarkko Juntunen
maanmittausinsinööri
p. 044 568 4335
jarkko.juntunen(a)suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi