Ajankohtaista

Feb 04

Valokuidulla nopeat yhteydet suomussalmelaisille

Kaisanet jatkaa keväällä 2022 valokuidun rakentamista Suomussalmella. Jatkuva valokuidun rakentamisprojekti parantaa kuluttajien verkkoyhteyksiä, mutta se tarjoaa samalla myös alueen yrityksille tilaisuuden hankkia vakaa ja nopea internetyhteys.

Kaisanet Oy, Kiinteistö Oy Suomussalmen Vuokratalot ja Suomussalmen kunta sopivat jo viime vuonna kuituverkon rakentamisesta Suomussalmella. Yksityisasujien ja vuokra-asuntojen lisäksi myös suomussalmelaiset yritykset ovat innostuneet valokuidusta.

Yritykset hyötyvät vakaasta, nopeasta ja turvallisesta nettiyhteydestä monin eri tavoin, koska esimerkiksi mobiililiittymien yhteysnopeus vaihtelee suuresti paikallisen tukiasema-alueen verkon kuormituksen, sääolosuhteiden ja sijainnin mukaan. Lisäksi monet toiminnot ja laitteet ovat nettiyhteyksien varassa, jolloin yhteyksiltä vaaditaan erityisen paljon luotettavuutta ja nopeutta. Videopalaverit, striimaus sekä suurien tiedostojen lähettäminen ja vastaanottaminen sujuvat mutkattomasti, kun kaistaa on riittävästi.

Toimiva, luotettava ja nopea yhteys on yrityksille elinehto.

Valokuidun saatavuudesta Suomussalmella kannattaa kysyä Kaisanetin asiakaspalvelusta numerosta 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi