Ajankohtaista

Feb 02

Laaja-alaisen erityisopettajan virka avoinna 

Suomussalmen kunnan sivistyspalvelut hakee perusopetukseen erityisopettajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2022 alkaen. Tehtävän alkusijoituspaikka on Ruukinkankaan koulun laaja-alaisen erityisopettajan tehtävä, jossa opetusta on lähinnä yläluokille. Tehtävään voidaan liittää tarvittaessa myöhemmin myös perusopetuksen alaluokilla sekä lukiokoulutuksessa tarvittavaa erityisopetusta. 

Toivomme hakijoilta vahvaa pedagogista osaamista, näkemystä joustavien tukijärjestelyjen toteutuksesta, kolmiportaisen tukijärjestelmän hyvää hallintaa sekä kehittämishalukkuutta yhteis- ja samanaikaisopetuksen sekä inklusiivisen koulun toimintaan. 

Hakuaika päättyy 14.2.2022 klo 15.00. 

Hakemukset sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Siellä myös lisätietoa. Linkki ilmoitukseen tässä.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi