Ajankohtaista

Feb 01

Kysely kuntastrategian päivittämisen tueksi 

Suomussalmi nyt ja huomenna 

Suomussalmen kuntastrategia päivitetään alkuvuoden 2022 aikana ja valtuusto hyväksyy sen kesäkuun kokouksessaan. Kuntastrategia sisältää kuntayhteisön yhteisen unelman siitä, millainen on toivottu tulevaisuus. Päivitystä varten halutaan kuulla Suomussalmen asukkaiden ja muiden kunnan toimintaan liittyvien ryhmien näkemyksiä tähänastisista onnistumisista ja kehityskohteista. Koronatilanteen vuoksi näkemyksiä kootaan verkossa toteutettavalla kyselyllä. 

Vastaajien toivotaan ottavan myös kantaa väitteisiin, joiden mukaan Suomussalmi on rohkea edelläkävijä, joka toteuttaa kestävää taloudenpitoa tarkoituksenmukaisesti investoiden, mahdollistaa turvallisen ja mutkattoman arjen, ottaa kaikki mukaan ja on vahvan identiteetin ja omaleimaisen kulttuurin kunta.  

Paperilomakkeita löytyy kirjastosta, kirjastoautosta, kylpylältä ja terveyskeskuksesta. Linkki nettikyselyyn löytyy mm. kunnan nettisivujen etusivulta ja kuntastrategian sivulta ja tästä. 

Vastausaikaa on sunnuntaihin 20.2.2022 saakka. 

Kyselyn toteuttaa Balentor Oy yhteistyössä Suomussalmen kunnan kanssa. 

Piirustuskilpailu lapsille 

Varhaiskasvatuksen lapsille ja alaluokkien koululaisille järjestetään helmikuun aikana piirustuskilpailu, jonka aiheena on unelmieni Suomussalmi. Teoksia käytetään myöhemmin strategiatyön kuvittamisessa ja muussa kunnan viestinnässä. Jatkokäyttöön valitut työt palkitaan. Keväämmällä kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttely kunnantalon alakerran ikkunoihin. 

Koulut ja varhaiskasvatuksen yksiköt järjestävät piirustuskilpailun. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä helmikuun loppuun mennessä A4-kokoisen työn kuntaan osoitteella Suomussalmen kunta, PL 40, 89601 Suomussalmi. Kuoreen merkintä Piirustuskilpailu.  

Lisätietoa ja linkkejä 

Kysely: https://response.questback.com/balentoroy/suomussalmi 

Kyselyn toteuttaa Balentor Oy yhteistyössä Suomussalmen kunnan kanssa. 

Kuntastrategia 2017–2025: https://www.suomussalmi.fi/fi/kunta/strategia/ 

Lisätiedot medialle: 

Kuntastrategian päivitykseen liittyvät kysymykset:
Kunnanjohtaja Erno Heikkinen, erno.heikkinen@suomussalmi.fi, puh. 044 777 3344 

Kyselyyn ja vastaamiseen liittyvät kysymykset:
Balentor Oy, Meeri Martimo, meeri.martimo@balentor.fi, puh. 050 441 1899 

Piirustuskilpailu:
Sivistysjohtaja Teemu Piirainen, puh. 040 688 4545 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi