Ajankohtaista

Jan 27

Suomussalmen kunnan rajoituksia höllennetään hieman

Suomussalmen kunnan johtoryhmä on päättänyt 26.1.2022, että muuten koronatilanteeseen liittyvät suositukset ja rajoitukset pidetään Kainuun soten linjauksen mukaan ennallaan, paitsi että Kianta-Opiston (vapaata sivistystyötä) ja kunnan liikuntaryhmien (käytännössä kylpylän ohjatut vesijumpat) toiminta voi käynnistyä 31.1. alkaen niiden ryhmien osalta, jotka voidaan toteuttaa terveysturvallisesti ja joissa ei ole lähikontakteja. Opettajat tiedottavat opiskelijoille, mikäli ryhmätoiminta ei jatku. 

Kunnantalon ovet avataan jälleen 31.1.2022 alkaen, mutta paikan päälle asiointia suunnitteleville kuitenkin suositellaan sopimaan etukäteen tapaamisesta. Kunta suosittelee ensisijaisesti hoitamaan asiat etänä esim. puhelimitse tai sähköpostitse. 

Kunnan työntekijöille annettu vahva suositus etätyöskentelyyn on edelleen voimassa. 

Kunnantalon ruokala on kiinni 19.2.2022 saakka.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi