Ajankohtaista

Jan 27

Hossan kansallispuiston käyntimäärä jatkoi kasvuaan

Vuoden 2021 aikana Hossan kansallispuistossa vierailtiin lähes 113 000 kertaa. Käyntimäärä jatkoi hienoista kasvua verrattuna edellisvuoteen. Metsähallituksen Luontopalveluiden selvityksen mukaan Hossan kansallispuiston paikallistaloudellinen kokonaistulovaikutus oli 7 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Hossan kansallispuisto on monipuolinen käyntikohde ympäri vuoden. Esimerkiksi Värikallion kalliomaalauksille on reitit sekä kesä- että talviaikaan. Kuluneen vuoden aikana Hossan alueella on aloittanut myös uusia yrityksiä lisäten alueen palvelukapasiteettia.

Metsähallituksen tiedote Kainuun kansallispuistojen kävijämääristä:
Kainuun kansallispuistot valmistautuvat juhlavuoteen tasaisen suosion siivittäminä

Metsähallituksen tiedote kansallispuistojen paikallistaloudellisista vaikutuksista:
Kansallispuistot ja retkeilyalueet tärkeitä paikallistaloudelle

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi