Ajankohtaista

Etätyö Pirjo Kähkönen
Jan 12

Etätyötila etuhintaan

Suomussalmen kunnantalon katutasossa sijaitseva etätyötila tarjoaa mahdollisuuden työskennellä siistissä ympäristössä unohtamatta nykyaikaisia kalusteita, joiden avulla työskentely on ergonomista.  

Yrittäjä Pirjo Kähkönen on käyttänyt etätyötiloja useamman kerran, ja hän on ollut tilojen toimivuuteen tyytyväinen. Hän kertoo, että tila mahdollistaa neutraalin ja häiriöttömän ympäristön, jota kotona voi olla joskus hankala saavuttaa. Kotiin ei välttämättä myöskään tule investoitua välineitä, kuten sähköpöytiä, joita juuri itselleen sopivaksi säätämällä saa työnteosta vähemmän kuormittavaa. Myös internetyhteyksien toimiminen voi vielä joillain seuduilla olla katkonaista, mikä hankaloittaa työn tekemistä. Etätyötilassa on ilmainen langaton verkkoyhteys. 

Kähkösen mielestä myös tilojen sähköinen varaaminen on ollut mutkatonta ja vuokra tilojen käytöstä on hänen mielestään kohdallaan. 

Tiloissa on mahdollisuus neljän henkilön yhtäaikaiseen työskentelyyn. Yksi huone on erillään muusta tilasta, ja Kähkönen toteaa sen olevan sopivin tila, jos työpäivän aikana käyttää videoyhteyksiä kuten Teamsia. Yhteinen tila on jaettu väliseinin yksityisyyden suojaamiseksi ja etenkin ns. hiljainen työ onnistuu hyvin myös toisten käyttäjien ollessa paikalla. 

Etätyötilan viikko- ja kuukausivaraukset nyt talvialennuksella puoleen hintaan 28.2.2022 saakka numerosta 044 777 3170.  

Hinnat:          14,50 €/ viikko (norm. 29,00 €) 

                       49,50 €/ kk (norm. 99 €) 

 

Tilan lyhytaikaiset varaukset osoitteessa www.flextila.com. 

Hinnat:                5 €/ 4 h 

                          10 €/ päiväpassi 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi