Ajankohtaista

Jan 10

Suomussalmen matkailutoimisto palvelee etänä

Suomussalmen matkailutoimisto palvelee etänä tammikuun loppuun saakka.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Suomussalmen kunnan johtoryhmä on tehnyt päätöksiä toimintojen rajoittamisesta. Rajoitukset koskevat muun muassa matkailutoimistoa ja tämänhetkisen ohjeistuksen mukaisesti matkailutoimiston palvelut toteutuvat etänä ajalla 10.1.-31.1.2022.

Koronatilanteesta huolimatta matkailutoimisto auttaa mielellään suunnittelemaan monipuolisen lumiloman Suomussalmen kauniin luonnon rauhassa.

Matkailutoimisto palvelee ma-pe klo 9-16 numerossa 044 777 3250 sekä sähköpostitse visit@suomussalmi.fi.

 

Myös kylpylä Kiannon Kuohujen toimintaa on rajoitettu

”Suomussalmen kunnan johtoryhmä on tänään päättänyt 10.1.2022 voimaan tulevista ja tammikuun loppuun saakka voimassa olevista suosituksista ja rajoituksista. Johtoryhmä on valmiudessa tekemään uusia linjauksia, mikäli koronatilanteessa tapahtuu merkittäviä muutoksia tai mikäli viranomaispäätökset Kainuun sotelta tai aluehallintovirastolta edellyttävät toimenpiteitä kunnalta.

Kylpylän asiakasmäärää rajoitetaan ja kylpylässä voi enimmillään olla 50 asiakasta ja kuntosalissa 15 henkilöä.” Koronatiedote 5.1.2022

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi