Ajankohtaista

Dec 13

Laitosmiehen paikka avoinna

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee laitosmiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Suomussalmen kunnan kiinteistöjen laitosmiehelle kuuluvat kunnossapitotyöt pitävät sisällään mm. käsi- ja konelumityöt, liukkauden torjunta, pienet huolto- ja korjaustyöt sekä perushuoltotyöt ilmanvaihdon ja lämmityksen osalta, palo- ja sammutuslaitteistojen ylläpito/testaus, kiinteistöautomaatio ja piha-alueiden kesäkunnossapito.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä käytännön työkokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja kiinteistöautomaation tuntemusta. Tehtävää täytettäessä arvostamme työkokemusta sähkö- ja/ tai LVI-alan tehtävistä. Valittavalla henkilöllä on oltava ajokortti ja autonkäyttömahdollisuus.

Hakuaika päättyy 20.12.2021 klo 12.00. Linkki ilmoitukseen ja hakulomakkeelle tässä. Linkki avautuu uuteen välilehteen Kuntarekry-sivustolla.

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Niina Kinnunen puh. 044 777 3380, niina.j.kinnunen@suomussalmi.fi tai kiinteistöpäällikkö Niko Vesterlund puh. 044 777 3373, niko.vesterlund@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi