Ajankohtaista

Dec 08

Yritystoiminnan asiantuntijat Business Kainuuseen

Uusi yrityspalvelutoimijoiden verkosto Business Kainuu palvelee myös suomussalmelaisia yrittäjiä ja yrittäjyyttä suunnittelevia.  

Koko Kainuun alueella toimiva Business Kainuu aloittaa toimintansa 8.12.2021. Verkoston muodostavat Kainuussa yrityspalveluita tuottavien organisaatioiden asiantuntijat, kuten kuntien yritysneuvojat, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden asiantuntijat sekä Kajaanin ammattikorkeakoulun asiantuntijat, joista moni on yrittäjille tuttu jo Kainuun Edun ajoilta. Suomussalmen kunnan elinvoimapalvelut on mukana verkostossa. 

Business Kainuu -verkosto palvelee kaikkia kainuulaisia, myös suomussalmelaisia, yrittäjiä tai yrittäjäksi aikovia ja Kainuuseen investoivia toimijoita kaikissa yritystoiminnan elinkaaren vaiheissa. 

Kainuussa yrityksiä tukee laaja joukko asiantuntijoita. Kainuun Yrittäjien toimitusjohtajan Anu Tervosen mukaan kimmokkeena Business Kainuun synnylle olivat asiakkaiden kokemukset siitä, että palvelujen ja oikean asiantuntijan löytäminen on ollut haastavaa. Business Kainuun keskeinen ajatus on tuoda eri organisaatioiden asiantuntijat yhteen osoitteeseen 

Business Kainuun tavoitteena on myös helpottaa asiantuntijoiden välistä tiedonvaihtoa. Yrittäjien lisäksi myös asiantuntijat löytävät uudesta verkostosta aiempaa helpommin tarvitsemansa oikeat yhteyshenkilöt ja -tiedot. 

Business Kainuu -verkostoon kuuluvat henkilöt, ajankohtaiset kainuulaisen yrityskentän kuulumiset ja paljon muuta hyödyllistä tietoa yrittäjyydestä löytyy osoitteesta www.businesskainuu.fi. 

Kohtaamispaikka Business Konttori  

Business Kainuu -verkoston lisäksi joulukuun alkupuolella Kajaanissa osoitteessa Kauppakatu 26 avataan Business Konttori, jonka tavoitteena on olla helposti saavutettavissa oleva yrittäjyyden, yhteistyön ja kohtaamisten paikka. Myös Kainuun Yrittäjien toimisto on muuttanut Business Konttorille. 

Business Konttorilla yrittäjien on mahdollista tavata erityisesti verkoston kajaanilaisia asiantuntijoita. Business Konttorilla tullaan järjestämään tietoiskuja, koulutuksia ja työpajoja vaihtuvin teemoin. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi