Ajankohtaista

Dec 03

Koronaa todettu Suomussalmella

Kainuun soten tiedote 2.12.2021 (klo 17.30): Uusia tartuntoja 22 – Hyrynsalmella ja Suomussalmella kouluissa poikkeusjärjestelyitä

Kainuussa on todettu keskiviikkona ja torstaina yhteensä 22 uutta koronatartuntaa. Määrä on enemmän kuin viime viikolla yhteensä. Todettuja tapauksia on sekä Kajaanissa, Suomussalmella, Hyrynsalmella ja Sotkamossa.

Suomussalmen lukiossa, Hyrynsalmen kirkonkylän yhtenäiskoulussa sekä Moisionvaaran koulussa on todettu yhteensä 5 tartuntaa. Nämä liittyvät samaan ryppääseen, jossa tiedossa on myös viisi muuta positiivisen koronanäytteen antanutta. Tapaukseen liittyy laajoja altistumisia ja tartunnanjäljitys on edelleen käynnissä.

Moisiovaaran koulu ja Hyrynsalmen yhtenäiskoulu ovat varotoimena etäopetuksessa huomenna perjantaina 3.12. sekä tiistaina ja keskiviikkona 7.-8.12. Suomussalmen lukion huomisessa lakkiaisjuhlassa noudatetaan erityisiä varotoimia koulun ohjeistuksen mukaisesti.

Oppilaiden vanhemmille järjestetään torstai-illan aikana infotilaisuus etäyhteydellä.

Kainuun sote tiedottaa asiasta seuraavan kerran perjantain kuluessa.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi