Ajankohtaista

Latauspiste
Dec 01

Sähköautojen nopea latauspiste Suomussalmelle 

Suomussalmen Jalonniemeen, Jalonniemi-talon parkkipaikalle osoitteeseen Jalonkaarre 1, 89600 Suomussalmi, on avattu Recharge infran neljän auton suurteholatauspiste. Lataustyyppi on CCS (HPC) 

Latausaika riippuu latauspisteen ja sähköauton tyypistä. Lataustehoon voivat vaikuttaa myös akun lämpötila sekä akun varaustila. Arvioitu latausaika on 10–45 minuuttia auton tyypistä ja lataustarpeesta riippuen. 

“Tehokas, useamman ajoneuvon samanaikaisen lataamisen mahdollistava latauspiste on sekä paikallisten että sähköautolla liikkuvien matkailijoiden kannalta erittäin tervetullut”, Suomussalmen kunnan matkailukoordinaattori Tiia Mustonen iloitsee. 

“Jalonniemen, tien toisella puolella olevan Risteen ja keskustan alueilla on monia palveluja, joita matkailijat voivat auton lataamisen aikana hyödyntää”, hän jatkaa.  

Kattava latauspiste vahvistaa alueen houkuttelevuutta matkailukohteena ja mahdollistaa pidemmän viipymän. Lisäksi se tekee Jalonniemestä entistä houkuttelevamman paikan pysähtyä Suomussalmen läpi kulkevalle matkailijoille. 

Suomussalmen matkailutoimistosta tiedustellaan säännöllisesti sähköauton latausmahdollisuudesta ja latauspisteen ominaisuuksista.

Lisätietoa: https://rechargeinfra.com/fi/ (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Latauspisteet koko maassa Sähköautoilijat ry:n hallinnoimassa karttapalvelussa:  https://latauskartta.fi/ (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi