Ajankohtaista

Nov 04

Yhteistyössä kriisitukea yrittäjille  

Suomussalmen kunta on solminut yhteistyösopimuksen Yrittäjän kriisikeskuksen kanssa yrittäjille ja heidän lähipiirilleen tarjottavan psykososiaalisen kriisituen tarjoamiseksi. 

Yrittäjän kriisikeskus tarjoaa suomussalmelaisille yrittäjille ja heidän läheisilleen ammatillista keskustelutukea, tietoa mielen hyvinvoinnista ja vertaistukea sekä toimii yhteistyössä yrittäjien kanssa toimivien verkostojen kanssa. 

Toimintaa kehitetään yrittäjien tarpeita parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi yhteistyössä suomussalmelaisten yrittäjien ja heitä auttavien verkostojen kanssa. Yhteistyökumppaneiden kanssa vaihdetaan asiantuntijatietoa ja tiedotetaan toiminnasta. Kunta lisää omalla viestinnällään yrittäjien tietoutta Yrittäjän kriisikeskuksen palveluista. 

Kunta ja Yrittäjien kriisikeskus voivat järjestää yhdessä matalan kynnyksen tilaisuuksia ja työpajoja ehkäisevän työn merkeissä.  

Yrittäjän kriisikeskus -toiminta tarjoaa valtakunnallisesti apua ja tukea STEA:n avustuksen mukaisesti. Palvelua tarjoavat Kainuun, Sastamalan ja Rovaniemen Yrittäjän kriisikeskukset. Yrittäjän kriisikeskuksen toimintaan voi tutustua tarkemmin täällä

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi