Ajankohtaista

Oct 28

Uinninvalvoja-kassan ja varastonhoitajan paikat avoinna 

Suomussalmen kunnan sivistyspalvelut hakee virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen työyhteisöön reipasta jäsentä uinninvalvoja-kassan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti kylpylä- ja kuntosalitilojen valvonta, lippukassan ja kahvilanhoitajan tehtävät sekä palvelusihteerien ja uinninvalvonnassa sijaistaminen. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, SUH:n uimaopettajan tai uinninvalvojan pätevyyttä, vähintään EA1 mukaista ensiapukoulutusta sekä hygienia- ja anniskelupassia.  

Työssä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa töiden painottuessa iltoihin. Työtä on myös viikonloppuisin. Viikkotyöaika on 32,5 h. 

Haku päättyy maanantaina 1.11.2021 klo 15. Linkki ilmoitukseen ja hakulomakkeelle tässä.  Linkki aukeaa uuteen välilehteen Kuntareky-sivustolla. 

Lisätietoja antaa liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi, puh. 044 585 9700,   hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi 

Varastonhoitaja 

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee varastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Varastonhoitaja vastaa varikon toiminnasta. Työtehtäviin kuuluu mm. materiaalien hallinta, hankinta, vastaanotto sekä mahdollinen kuormien purkaminen trukilla. 

Tehtäviin kuuluvat lisäksi mm. kunnan ajoneuvojen ja työkoneiden ajojärjestelyt sekä niiden hallinnointi, konetöiden laskutusten valmistelu sekä teknisten palveluiden koulutuksien voimassaoloaikojen seuranta ja niiden järjestäminen yhdessä toimialajohtajien kanssa.  

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä käytännön työkokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Työ on pääosin itsenäistä ja vaatii hakijalta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelutaitoa. Edellytyksenä vähintään B-ajokortti. 

 Hakuaika päättyy torstaina 4.11.2021 klo 12. Linkki ilmoitukseen ja hakulomakkeelle tässä. Linkki avautuu uuteen välilehteen Kuntarekry-sivustolla.  

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Niina Kinnunen puh. 044 777 3380, niina.j.kinnunen@suomussalmi.fi tai kiinteistöpäällikkö Niko Vesterlund puh. 044 777 3373, niko.vesterlund@suomussalmi.fi 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi