Ajankohtaista

Oct 27

Tarinankerronnan eräleiri Hossassa 5.-7.11 – seuraa lähetystä kunnan YouTubessa!

Hossa Storytellin bootcamp -hankkeen tavoitteena on kehittää Hossaa kirjallisuuteen liittyvänä tapahtumaympäristönä ja synnyttää alueelle kirjailijatapahtuma, joka hankkeen jälkeen toteutetaan säännöllisesti.

Bootcamp eli kirjailijaleiri toteutuu viikonloppukokoontumisena Hossassa 5.-7.11.2021. Leirille osallistuu kuusi ammattikirjoittajaa. Tavoitteena on synnyttää heidän välilleen viikonlopun aikana yhteistyötä, ajatusten vaihtoa ja ideoita Hossan ympäristön hyödyntämiseen kirjallisessa työssä myöhemmin.

Tarinankerronta -päätapahtuma toteutetaan lauantaina 6.11. Tuolloin striimataan kaksi keskustelua yleisölle Suomussalmen kunnan YouTube-kanavalla. Lähetykset ovat klo 11.00-11.30 ja 14.00-14.30. Tapahtumaan valitaan ilmoittautumisten perusteella kymmenen kiinnostunutta yleisöksi striimeille. Haastatteluosion fasilitoivat Jan Erola ja Marko Karvonen.

Tapahtumaviikonloppuun osallistuvat kirjoittajat on jo valittu. Mukana ovat Mikko-Pekka Heikkinen, Essi Kummu, Elli Toivoniemi, Ulla Schroderus, Janne Rosenvall ja Hannu Kahakorpi.

Lisätietoa hankkeesta:

Kulttuurituottaja Minna Saastamoinen, 044 511 9871

Hankkeen rahoittajana toimii Suomussalmen kunta, Gateway to Land of National Parks -hanke sekä Kainuun Liiton hallinnoima Spot-lit -hanke, joka saa rahoituksensa EU:n NORTHERN PERIPHERY AND ARCTIC PROGRAMME 2014-2020 -ohjelmasta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi