Ajankohtaista

Sep 28

Työvoimakoulutusta Suomussalmella 

Suomussalmella on avoimena haku viiteen tutkintoon tähtäävään työvoimakoulutukseen. Tarjolla on ravintola- ja cateringalan koulutus, hoiva-avustajakoulutus, lähihoitajan perustutkinto, rakennusalan koulutus sekä puhtaus- ja kiinteistöalan koulutus. Rakennusalan koulutukseen haku päättyy jo 3.10.2021.  

Tutustu koulutuksiin tarkemmin TE-palvelujen sivulla, linkki tässä (linkki avautuu uuteen välilehteen ja uuteen palveluun). Työllisyyden kuntakokeilun ja te-palvelujen työllisyysohjaajat toimivat hakijan tukena.  

Rakennusalan koulutus (TE-palveluissa nro 700832, linkki koulutukseen) 

Koulutus on tarkoitettu vähintään 20-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhanalaisille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneet talonrakennusalasta. Tavoitteena on suorittaa rakennusalan perustutkinto, ammattitutkinto tai näiden osia. 

Koulutus alkaa 1.11.2021 ja haku päättyy 3.10.2021 

Ravintola- ja cateringalan koulutus (TE-palveluissa nro 701697 linkki koulutukseen) 

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa jokin seuraavista tutkinnoista tai niihin sisältyvistä tutkinnonosista: 

  • Ravintola- ja cateringalan perustutkinto: kokki tai tarjoilija 
  • Ruokapalvelujen ammattitutkinto: ravintolakokko tai suurtalouskokki 

Koulutus alkaa 10.1.2022, haku päättyy 6.12.2021 

Hoiva-avustajakoulutus (TE-palveluissa nro 701701 linkki koulutukseen) 

Hoiva-avustaja-koulutuksessa saat tietoa, taitoja ja osaamista sosiaali- ja terveysalan avustaviin tehtäviin. Koulutus ei johda tutkintoon, vaan sen aikana suoritat kaksi tutkinnonosaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Koulutuksen jälkeen voit hakeutua hoiva-avustajan töihin esimerkiksi ikääntyneiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin tai jatkamaan opintoja sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon loppuun suorittamiseksi. 

Koulutus alkaa 14.2.2022, haku päättyy 24.10.2021 

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja (nro 701730 linkki koulutukseen) 

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitajakoulutus.  

Koulutus alkaa 10.1.2022 ja haku päättyy 24.10.2021. 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutus (nro 701704 linkki koulutukseen ) 

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa jokin seuraavista tutkinnoista tai niihin sisältyvistä tutkinnonosista: 

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja 
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja.  

Koulutus alkaa 10.1.2022 ja haku päättyy 6.12.2021.  

Mikäli olet työttömänä työnhakijana TE- toimistossa tai Kuntakokeilussa ja olet hakeutumassa koulutukseen, ota yhteys TE-toimistoon/Kuntakokeiluun ja sovi koulutukseen hakeutumisesi kirjaamisesta työllistymissuunnitelmaasi. Koulutuksesta tulee olla sovittuna työllistymissuunnitelmassa, jotta sinulla olisi oikeus mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi