Ajankohtaista

Sep 20

Vastaa liikuntapaikkakyselyyn  

Suomussalmen kunta haluaa kuulla yksittäisen kuntalaisen tai vapaa-ajan asukkaan näkemyksiä omatoimisen liikkumisen olosuhteista.  

Kysely on osa tekeillä olevaa liikuntaolosuhteiden suunnitelmaa, johon kootaan selvitys tämänhetkisistä liikuntaolosuhteista sekä kirjataan liikuntapaikkojen ja -alueiden palveluverkon kehittämisen suuntaviivat tuleville vuosille. Liikuntaolosuhteiden selvitys valmistuu tulevan talven aikana. 

“Olisi tärkeää, että kyselyyn vastaisi mahdollisimman moni, koska vain tällä tavoin saamme realistisen kuvan siitä, miten kuntamme liikuntapaikkoja ja liikuntaolosuhteita halutaan kehitettävän lähivuosina.” liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi painottaa. 

 Kyselystä on laadittu mahdollisimman lyhyt ja vaivaton, jotta vastaaminen olisi helppoa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Kyselyyn vastaaminen onnistuu helpoiten verkossa joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Kysely on avoinna 20.9.–3.10.2021 ja se on tarkoitettu kaikille suomussalmelaisille ja Suomussalmen vapaa-ajan asukkaille. 

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti. Kyselyn tulokset raportoidaan siten, ettei yksittäisiä vastaajia tunnisteta. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 € lahjakorttia paikalliseen urheiluliikkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lokakuun aikana. 

Kyselyn lisäksi aiheesta järjestetään loppuvuoden aikana työpaja, josta tiedotetaan myöhemmin. 

Kaikki näkemykset viedään kunnan liikuntaolosuhteiden selvitystyöryhmälle, joka käyttää vastauksia suunnitelman pohjana. 

Linkki kyselyyn tässä. Linkki avautuu uuteen välilehteen. 

Lomake löytyy myös kunnan nettisivujen etusivun kautta osoitteessa www.suomussalmi.fi

Paperisen kyselylomakkeen voi täyttää kirjastossa tai kylpylällä. 

Lisätiedot liikuntasihteeri Hannastiina Piikivi, p. 044 585 9700 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi