Ajankohtaista

Aug 30

Hyvinvointia Kainuun ikäihmisille!

Oletko yli 70-vuotias? Tule mukaan vaikuttamaan hyvinvointipalvelujen kehittämiseen Kainuussa tiistaina 21.9.2021 Helposti lähelläsi – Hyvinvointiaamupäivässä klo 9–12. Suomussalmen tapahtuma pidetään valtuustosalissa, kunnantalon 3.kerroksessa.  

Ohjelma:   

  • 9.00–9.30 Kahvitarjoilu 
  • 9.30–9.40 Johdanto aamupäivän ohjelmaan  
  • 9.40–10.00 “Kokemuksia ikäihmisten ryhmämuotoisesta palveluohjauksesta”: Elisa Tiilikainen/ Hanna Ristolainen, Itä-Suomen yliopisto   
  • 10.00–11.15 Pienryhmäkeskustelut ja tiedonkeruu kunnissa fasilitaattoreiden johdolla  
  • 11.15–12.00 Kokemusten purku ja loppukeskustelu miten tästä eteenpäin 

Ilmoittautuminen: 

Hannastiina Piikivi, puh. 044 585 9700, hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi tai tämän linkin kautta. Linkki avautuu uuteen välilehteen.  

Toimintamallin valmistelua 

Hyvinvointi on elämänlaatua. Se koostuu fyysisestä ja psyykkisestä terveydestä ja hyvinvoinnista sekä sosiaalisista suhteista ja verkostoista. Siihen kuuluvat myös hyvinvointia edistävä elinympäristö, elinolot ja saatavilla olevat palvelut.    

Millaisia hyvinvointia tukevia tai estäviä asioita Sinun arjessasi on? Entä miten hyvinvointiasi voisi tukea ja ylläpitää?   

Kainuun sote ja Itä-Suomen yliopiston Vaikuttavuuden talo, yhdessä ikäihmisten kanssa jatkokehittävät kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää toimintamallia.   

Toimintamallin valmisteluun kutsutaan mukaan erityisesti Sinut, 70-vuotta täyttänyt kainuulainen.  Tervetuloa Helposti lähelläsi – hyvinvointiaamupäivään kuulemaan ikäihmisten hyvinvointia edistävästä toiminnasta sekä keskustelemaan ja ideoimaan yhdessä.      

Hyvinvointiaamupäivät toteutetaan kuntakohtaisina tapahtumina saman sisältöisinä ja samanaikaisesti kaikissa Kainuun kunnissa. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia koronaohjeita 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi