Ajankohtaista

Aug 27

Anni Koukkari aloitti Kyläluotsi-hankkeessa 

Suomussalmen kunnan Kyläluotsi-hanke on saanut jatkoaikaa vuoden loppuun saakka ja uuden projektipäällikön. Anni Koukkari aloitti elokuun puolivälissä, ja ensimmäiset päivät ovat menneet perehtyessä hankkeeseen ja suunnitellessa tulevaa syksyä. Hieman hänen on pitänyt tutkia karttaa ja paikallistaa kyliä laajan kunnan alueella, vaikka joulukuusta lähtien kuntalaisena ollut Anni on pyörinyt paikkakunnalla useamman vuoden ajan. 

Ensimmäinen konkreettinen kosketus kyläyhdistyksiin ja niiden toimintaan tulee sunnuntaina Pesiökylän nuotioillasta. Sähköpostia kyläyhdistyksille on lähdössä korona-avustuksista. 

Annin tavoite on olla lähiaikoina yhteydessä kylien tilannekartoituksen merkeissä kaikkiin kyläyhdistyksiin. 

Hankkeen aikana aloitettuja turvallisuussuunnitelmia on joillakin kylillä ehditty tehdä valmiiksi saakka, ja työn jatkaminen keskeneräisten suunnitelmien parissa syksyn aikana on projektipäällikön suunnitelmissa.   

Kyläluotsi-hankkeen toimisto sijaitsee kunnantalolla. Projektipäällikön tavoittaa numerosta 044 777 3107 ja sähköpostitse osoitteesta anni.koukkari@suomussalmi.fi.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi