Ajankohtaista

Jul 01

Tutustu Kianta-Opiston kurssitarjontaan! 

Mietitkö uutta harrastusta tai aiotko jatkaa vanhaa? Kianta-Opiston syksyllä käynnistyvän lukuvuoden kurssitarjontaan voit tutustua verkossa jo nyt osoitteessa opistopalvelut.fi/kiantaopisto. (Klikkaa osoitetta, linkki avautuu uuteen välilehteen.) 

Opinto-ohjelma täydentyy vielä elokuussa. Ennakkoilmoittautuminen kursseille alkaa 6.8.2021 klo 9, ja helpoimmin se käy opistopalvelut.fi-sivujen kautta. 

Eripituisia kursseja on tarjolla Suomussalmella 255 kappaletta ja Hyrynsalmella 53. Kädentaitoihin liittyviä kursseja järjestetään paljon, mutta mm. myös kieliä, kirjallisuutta, musiikkia, tietotekniikkaa ja liikuntaa voi opiskella. 

Kianta-Opiston kursseissa on sekä koko lukukauden kestäviä, viikoittain kokoontuvia opintopiirejä, viikonloppukursseja sekä yksittäisiä tapahtumia tai luentoja. 

Opinto-opas elokuussa 

Painettu opinto-opas ilmestyy Ylä-Kainuun välissä torstaina 5.8. Lehti jaetaan tuolloin tilaajille sekä peittojakeluna Hyrynsalmen ja Suomussalmen taajamiin. Opinto-oppaasta otetaan lisäpainos, ja sitä on jaossa Hyrynsalmen ja Suomussalmen kirjastoissa, Suomussalmen kirjastoautossa ja Kianta-Opiston toimistossa kunnanvirastolla. Opinto-oppaan digitaalinen versio löytyy sitten myös netistä.

Kianta-Opiston nettisivut löytyvät täältä. 

 

[Artikkelia muokattu 1.7.2021 klo 13.20: lisätty linkki Kianta-Opiston nettisivuille. klo 15.38: korjattu ensimmäisen opistopalvelut.fi-linkin linkkitekstin kirjoitusvirhe, joka ei kuitenkaan vaikuta itse linkkiin.]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi