Ajankohtaista

May 26

Kilometrejä kertyi Kävelykipinässä ja keruu jatkuu

Suomussalmen kunta ja Suomussalmen Samoojat ry järjestivät Kävelykipinä-tapahtuman 20. – 22.5.2021. Jätkänpuistosta lähtöpaikkana oli merkittynä 5, 10 ja 15 kilometrin reitit. Myös muun reitin ja matkan sai kävellä. Osallistujia pyydettiin merkitsemään nimensä ja kävellyt kilometrit listaan. Kaikkien listaan merkittyjen kilometrien yhteismäärä ilmoitettiin Kävelykilometrikisaan Suomussalmen joukkueen kilometreiksi. Tapahtumaa vauhdittamaan kävelijöille tarjottiin torstaina parin tunnin ajan makkaraa ja mehua. 

Listaan osallistumisensa merkitsi 51 kävelijää, yhteensä 259 kilometrin verran! Nimensä ja yhteystietonsa kertoneiden kesken arvottiin kolme palkintoa. Arpaonni suosi Arja Mustosta, Elsa Pyykköstä ja Veikko Seppästä. Palkinnot on toimitettu voittajille. 

Käveltyjä kilometrejä voi vielä kerryttää Suomussalmen kunnan joukkueelle lokakuun loppuun saakka! Yksikin kilometri on kävelty kilometri! 

Rekisteröidy joukkueeseen osoitteessa kavelykilometrikisa.fi (osoitetta klikkaamalla siirryt Kävelykilometrikisan sivulle), ja ilmoita kävelemäsi kilometrit! Kävelemäsi kilometrit voit ilmoittaa vaikka päivittäin. Rekisteröityessä kysytään kunnan tunnusta, ja se on SUMI21.  

Tällä hetkellä (26.5.2021) Suomussalmi on kuntasarjassa sijalla 37.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi